Referenser

“Gregor’ s competence and skill as an orator left me overwhelmed with impression.”                                                                                                                                     – Från deltagarutvärdering ledarskapsutbildning Volvo University.  Snittbetyg 4,9.

 

“Än en gång, innerligt TACK för två kanondagar!
Nu fick vi också både ökad förståelse för varandras personligheter/egenskaper och hur dessa kan bidra samt andra jättebra redskap för fortsatt utveckling. Känns redan att vi är vassare och på väg att bli ännu mer excellenta!”
– Anna-Karin A. Rektor och ansvarig för ledningsgrupp

“Vår 3-dagars coachutbildning har Schill Coaching anpassat för vår målgrupp på ett pedagogiskt sätt. Gregor är mycket kompetent, flexibel och har mycket bra vitsord från de som gått utbildningen. Utbildningen innehåller mycket bra redskap och verktyg som vår personal har stor nytta av i sitt arbete.”
– D. Matsson, Hälsopedagog Borås Stad

“Under mina coachingstillfällen har jag fått möjlighet att reflektera fokuserat vilket har givit mig stora insikter som har lett till att mitt ledarskap har utvecklats positivt.
– Gregors förmåga att se behovet och hitta de “ömma punkterna” och utforska i dessa har varit positivt omvälvande.
– När jag har varit på coaching går jag alltid därifrån men nyvunnen energi och lärt känna mig själv lite ytterligare.
– “Verktygslådan” som Gregor har är rik på ingångar i olika perspektiv, han har alltid ett sätt att komma in i “kärnans mitt”.
– Personligen har jag genom min coaching hos Gregor skapat mig ett inre lugn och en förmåga att reflektera över mitt egna beteende på ett mer nyanserat sätt än tidigare.”
– A. Johansson, Volvo Cars

“Denna utbildning har givit mitt ledarskap en ny dimension.”
– A-K Nyström, SCB  (Coachande Ledarskap – i teori och praktik)

“Gregor är den mest professionella och kunnigaste coach jag känner till och Lars-Eric Uneståhl har inte bara varit en mentor, utan även grundaren av Mental Träning, så vilka andra skulle varit bättre lämpade att skriva den här boken?”
– Olof Röhlander, inspiratör och årets talare 2011 (Förord till boken Coaching med Mental Träning)

“Vi har haft de mest namnkunniga föreläsare tidigare.  Gregor var bättre – mer trovärdig, mindre klämkäck och mer fokus på åhörarna än på sig själv.”
– T. Andersson, VD Teknikföretag

“Det är väldigt ovanligt att någon får så höga betyg – varje gång och av alla!”
– L. Lundahl, GR-Utbildning

“I must state out that Gregor S. did an excellent job!”
– Deltagare  Wärtsilä Corporate Coach (genomförd på engelska)

“Tack Gregor. Du gjorde en jätteinsats för oss igår genom att inte låta oss rusa iväg
utan att börja med “slutet i sikte”.  Ett stort tack för att du inte släppte oss innan vi var klara.”
– Ledningsgrupp bank

“Vill passa på att säga att jag tycker detta varit en fantastisk utbildning som jag ger högsta betyg. Har lärt mig mycket och det har varit relevant för jobbet och meningsfullt i privatlivet. Helt  toppen!”
– M. Lenhagen, lärare Aranäsgymnasiet

“Gregor har varit en stor inspiratör i samband med vår övergång till ett mer coachande förhållningssätt i vardagen. Gregor är mycket uppskattad som föredragshållare i samband med våra årliga kick-offer och förstärker vår kreativitet.”
– J. Persson, vVD Dunross & Co

“Nu har jag kommit hem efter en riktigt bra Coaching-kurs i Göteborg. Det var Gregor Schill som var kursledare. Var glad när jag gick därifrån & kände mig verkligen inspirerad! I morse hade jag mitt första samtal efter kursen (på jobbet) & kände att jag direkt kunde använda mina nya kunskaper! Det var en riktigt kul & häftig känsla.”
– Okänd. Hittat i bloggvärlden

“Vi var jättenöjda. Proffsigt och välplanerat!”
– T. Ljungdahl, rektor Almåsskolan (Coaching för Resultat)

“Jag är så nöjd – precis så här ville jag ha det. Ni gör det så enkelt!”
– Ansvarig för Polisens och Transportnäringens tre konferenser omfattande ca 350 deltagare.

“Tack för en inspirerande och intressant föreläsning!”
– P. Tuvberger, Kungshögaskolan Mjölby

“Jag tror aldrig jag åkt från en kurs och varit så nöjd tidigare. Perfekt varierat med tid för egen reflektion, coaching och genomgång.”
– S. Häggström, Danske Bank (Coacha Dig Själv)

“En mycket bra kurs som jag haft stor nytta av i mitt ledarskap. Jag fick många, konkreta verktyg som jag med framgång använt i min verksamhet. Det coachande förhållningssättet är dessutom helt rätt i tiden!”
– A-C. Olsson, kontorschef SEB (Coaching för Resultat)

“Stort tack för tre mycket givande dagar. Full pott gällande nöjdhet. Upplägget med lagom antal deltagare, variation i lärandet, föreläsning blandat med att “pröva” själv, diskussioner, blandningen på yrkesfolk – gav vidgade vyer när det gäller “tänket”, bra material, tydlighet i pärm och bok – ditt (Gregors) alltid återkommande skriftliga repeterande av vad vi gått igenom tidigare stärkte – lunch och fika hur bra som helst. Har rekommenderat kursen till flera andra och skulle mycket väl kunna tänka mig att lägga mer av min tid på att komma vidare i coachandet. Mycket användbart och utvecklande.”
– M. Alkhede, Onsala Montessoriskola (Coaching för Resultat)

“För oss var det ett annorlunda ledningsgruppmöte där vi åstadkom mer än vanligt och där fler fick göra sin stämma hörd. Coaching är fantastiskt och du (Gregor) ledde alltihop på ett mycket professionellt sätt. Hoppas vi kan hålla kontakten i fortsättningen.”
– E-K. Ohlsson, ledningsgrupp Tjörn

“Individuell coaching hos Gregor har stärkt mig i min roll som coachande ledare. Det har hjälpt mig att sätta tydliga mål för mig och min verksamhet och givit mig kraft att genomföra de förändringar som krävts för att uppnå bästa resultat. Aktiviteten med att ta fram avdelningens gemensamma ledord genomfördes av Schill Coaching på ett mycket inspirerande och engagerande sätt som uppskattades av alla och gav oss ett värdefullt verktyg för framtiden.”
– A. Naert, avdelningschef Danske Bank

“Tack för en suverän kurs och ett par fina dagar. Jag tror inte att jag kan bli så mycket nöjdare.”
– T. Nilsson, SAAB

“Redan första dagen på kursen i Mental Träning kände jag att jag påbörjade en resa. Idag, flera månader senare, råder en befriande mental islossning.”
– J. Pålsson, aktiemäklare Swedbank

“Tack för en mycket bra och intressant kurs, jag blev mycket inspirerad!”
– L. Bruhn, montessorilärare Kullavik

“Det här var första kursen där jag inte någon gång suttit och tänk på jobbet!”
– P. Larsson, aktiemäklare SEB

“Kursen – Coacha Dig Själv – var kanonbra och jag hoppas alla människor fick möjlighet att gå den. Otroligt mycket bra och tänkvärda ord och upplevelser som både arbetstagaren, privatpersonen och mamman M. kan använda sig av framöver!”
– M. Nilsson, Danske Bank

“Vill tacka för en fantastisk kurs. Har verkligen berikats av kursen och kommer definitivt att fortsätta med Mental Träning.”
– J. Hedin, Handelsbanken

“Jag är mycket nöjd med dessa två dagar, som gav mig mycket. De ändrade mycket av mina gamla tankebanor. Fick de verktyg att jobba med, som jag sökte, och tränar nu varje dag.”
– M. Altås, Aspen Petrolueum (Coacha Dig Själv)

Sök